Πρωτοβουλία στήριξης των εστιατορίων από τον θεσμό των World’s 50 Best Restaurants

 


Τα «World’s 50 B
est Restaurants» αντικαθιστούν την ανακοίνωση της φετινής λίστας των εστιατορίων που ξεχώρισαν διεθνώς για την τρέχουσα χρονιά με καμπάνια στήριξής τους, με τίτλο «50 Best Recovery».
Στόχος της καμπάνιας είναι η καλύτερη δυνατή στήριξη- και οικονομική όπου είναι εφικτό- και η δημιουργία προδιαγραφών ανάκαμψης των εστιατορίων παγκοσμίως από τις συνέπειες της πανδημίας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε λοιπόν το «50 Best Recovery Fund», με χορηγό γνωστή ιταλική εταιρεία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, βασικό υποστηρικτή του θεσμού στις σχεδόν 2 δεκαετίες διοργάνωσής του. Πρόκειται για πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη συγκέντρωση κεφαλαίου από δωρεές το οποίο θα αξιοποιηθεί από μη κερδοσκοπικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο για την επιβίωση του χώρου της εστίασης.

World’s 50 Best Restaurants 2019: Απολογισμός της διεθνούς γαστρονομικής γιορτής

Τα  κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν με δωρεές από συνεργάτες του θεσμού και μια σειρά από πρωτοβουλίες μέσω των οποίων όλοι θα μπορούν να συμβάλλουν προσφέροντας στην βιομηχανία της εστίασης. Στο πλαίσιο του project, ο θεσμός παρουσιάζει και το «50 Best Recovery Hub» μέσω του οποίου προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και πληροφορίες σε επαγγελματίες αλλά και λάτρεις του φαγητού που επιθυμούν να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο στην αναδόμηση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.