Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ «Όταν οι έμποροι λένε “δεν πάμε καλά” είναι η κωδική ονομασία πως πάνε καλά»


Όταν οι έμποροι βγαίνουν και λένε ότι έχουν προβλήματα και οι επιχειρήσεις τους δεν πηγαίνουν καλά, αυτό, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, είναι η «κωδική ονομασία ότι πηγαίνουν καλά». Αυτό το «αξίωμα» αποφάσισε να αναφέρει ο υπουργός σε τηλεοπτική του εμφάνιση, απαντώντας σε παράπονα και αιτήματα εμπόρων που αναφέρθηκαν νωρίτερα, όπως η μείωση του ΦΠΑ.
Μιλώντας την Τρίτη σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στην εικόνα που δίνουν οι έμποροι από την κατάσταση μετά το δίμηνο lockdown και ρις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας, ο Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ξέρετε εμείς οι έμποροι είμαστε εκπαιδευμένοι. Είναι μέσα στο γονίδιο του εμπόρου, όταν σε ρωτάνε πως πας να λες “δεν πάω και πάρα πολύ καλά”. Εγώ δεν ξέρω κανέναν έμπορο να λέει ποτέ πάω φανταστικά. Αυτά που ακούσατε προηγούμενως για όσους ξέρουμε από το εμπόριο είναι η κωδική ονομασία ότι “η δουλειά πήγε καλά”».

Συνέχισε λέγοντας ότι «κανένας έμπορος δεν ζητάει να του αυξήσεις τον ΦΠΑ», ξεχνώντας ότι η μείωση της φορολογίας ήταν βασική δέσμευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ επανέλαβε ότι τις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας, η αγορά πάει «πάρα πολύ καλά».
Πηγή press project

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.