Ο Έρικ Τραμπ …”σοκάρει”: Μετά τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου θα εξαφανιστεί “μαγικά” ο κορωναϊός!

Ο Ερικ Τραμπ, υιός του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε το Σάββατο ότι ο κορωναϊός θα εξαφανιστεί “μαγικά” μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου και θα αφήσει τη χώρα να λειτουργήσει πλήρως “ανοιχτή”, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Washington Post.
Είναι ένας ισχυρισμός που δεν διαθέτει καμιά επιστημονική βάση και έρχεται σε σύγκρουση με τις αποφάσεις της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, σημειώνει η εφημερίδα.
Σε συνέντευξή του στο κανάλι Fox, ο Έρικ Τραμπ υποστήριξε πως οι πολέμιοι του προέδρου χρησιμοποιούν την πανδημία για να υπονομεύσουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του πατέρα του.
“Δείτε τί κάνουν κάθε μέρα, τί θα κάνουμε από τώρα μέχρι τις 3 Νοεμβρίου… και μαντέψτε, μετά τις 3 Νοεμβρίου, ο κορωναϊός τελείως ξαφνικά, μαγικά, θα φύγει και θα εξαφανιστεί και όλοι θα είναι σε θέση να ξανανοίξουν”.
Let’s be real — the Dems are absolutely using this pandemic as an excuse to push their liberal wishlist. The “Hero’s Act” seeks to eliminate in-person voting in November & voter ID’s, they want money to bail out their previously defunct states, stimulus for illegal immigrants... https://twitter.com/time/status/1262127900788219906 
11.8K people are talking about this
Ο νεώτερος Τραμπ επιτέθηκε επίσης στον πρώην αντιπρόεδρο και υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, υπονοώντας ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν να αφαιρέσουν με την τακτική τους αυτή το “μεγαλύτερο όπλο” του πατέρα του:
“Νομίζουν ότι αφαιρούν το μεγαλύτερο όπλο του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι το να μπορεί να πάει μέσα στην αρένα και να τη γεμίσει με 50.000 κόσμο κάθε φορά” είπε χαρακτηριστικά.
To επιτελείο του κ. Μπάιντεν απάντησε στα σχόλια του Έρικ Τραμπ αποκαλώντας τα “απίστευτα απερίσκεπτο”.
“Βρικόμαστε εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης του αιώνα στη δημόσια υγεία, με περίπου 90.000 Αμερικανούς νεκρούς, 1,5 εκατομμύριο μολυσμένους και 36 εκατομμύρια νέους ανέργους”, δήλωσε η διευθύντρια επικοινωνίας του Μπάιντεν, για να πρoσθέσει: “Οπότε, το να υποστηρίζει ο Ερικ Τραμπ ότι ο κορωναϊός είναι μια πολιτική μπλόφα που θα εξαφανιστεί “μαγικά” είναι απολύτως εκπληκτικό και απίστευτα απερίσκεπτο”.
Επίσης, κατηγόρησε την διακυβέρνηση Τραμπ ότι “προσπαθεί απελπισμένα να πράξει ό,τι μπορεί προκειμένου να ρίξει προπέτασμα καπνού για να κρύψει την ιστορικών διαστάσεων κακή διαχείριση της κρίσης αυτής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.