Άδωνης Γεωργιάδης: Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας - New Planet

Header Ads

Άδωνης Γεωργιάδης: Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας

ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!!!! Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ. 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ;


Ο υπουργός Ανάπτυξης περιγελά τους οφειλέτες, απειλεί με πλειστηριασμούς χωρίς να ντρέπεται και να λαμβάνει υπόψην του την κρίση που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις της παράταξής του.

Μέρα με την μέρα αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ χωρίς ενδοιασμό δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου καταληκτική ημερομηνία της παράτασης στο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Μάλιστα, χαριτολογώντας υποτίθεται, είπε ότι το λέει «από τώρα για μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας». Ο άνθρωπος που χρωστάει .... εκατομμύρια στις τράπεζες και του οποίου οι κυβερνήσεις οδήγησαν τη χώρα στα βράχια, χασκογελώντας και χωρίς να συνειδητοποιεί τη θέση του ως υπουργός έκανε μαύρο χιούμορ περιγελώντας τους ανθρώπους που έχουν μεγάλες δυσκολίες να πληρώσουν τις οφειλές τους αναφέροντας «όλοι τα περάσαμε, τι να κάνουμε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.