Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Πεδίον του Άρεως

 Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Πεδίον του Άρεως


Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:00 η επιχείρηση της αστυνομίας σε κτήριο που βρίσκεται επί των οδών Δεριγνύ και Μαυροματαίων, απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, που τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία 15 χρόνια.
Πρόκειται συγκεκριμένα για κτήριο που είχαν καταλάβει άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ακριβώς απέναντι από το Πεδίον του Άρεως. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο συγκεκριμένο κτήριο είχαν καταφύγει νεαροί έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν πρόσφατα στην οδό Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ. 
Στο σημείο επιχείρησαν από τα ξημερώματα του Σαββάτου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στόχος είναι η εκκένωση και σφράγιση του κτηρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Εντός του κτιρίου βρέθηκαν τέσσερα άτομα (δύο αλλοδαποί άνδρες, μία αλλοδαπή γυναίκα και μία Ελληνίδα), οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για "διατάραξη οικιακής ειρήνης" και παράβαση του νόμου "περί εξαρτησιογόνων ουσιών" καθώς εντός του κτιρίου βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης».
 
   

  
  

  

  
Έκλεψαν τα κλειδιά του φορτηγού του Δήμου Αθηναίων
Περίπου στις 10:00 κατέφθασε στο σημείο φορτηγό του Δήμου Αθηναίων με σκοπό να τοποθετήσουν οι υπάλληλοι τσιμέντο στην πόρτα του κτηρίου, όπως συνήθως γίνεται σε αντίστοιχες επιχειρήσεις, προκειμένου να μην είναι δυνατή η ανακατάληψη του κτηρίου.
Όμως, όταν έγινε αντιληπτό, και χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν οι αστυνομικοί, ομάδα νεαρών κατόρθωσαν να κλέψουν τα κλειδιά του οχήματος από τον υπάλληλο, και να καθυστερήσουν για λίγο έτσι την επιχείρηση...
 
 

Η υπηρεσία προστασίας Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων στο σημείο
Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Προστασίας Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, διότι εντός του κτηρίου βρέθηκαν 2 σκυλιά και 3 γάτες. Το κλιμάκιο παρέλαβε τα ζώα, τα οποία βρίσκονταν σε καλή κατάσταση, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν υγειονομικές εξετάσεις. Τα σκυλιά ανήκουν στους προσαχθέντες - το ένα έχει και τσιπ - και εφόσον αφεθούν ελεύθεροι, θα τους επιστραφούν.


                                                                                                             

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.