Ποια είναι η σχέση του Φραγκίσκου με την Νέα Τάξη;

Είναι αδύνατο να κρυφτεί το Νεοταξικό πρόσωπο του κ. Μπεργκόλιο (σφετεριστή του τίτλου Πάπα, Επισκόπου Ρώμης), που είναι συγκεκαλυμμένο πίσω από το προσωπείο του «φιλάνθρωπου θρησκευτικού ηγέτη». Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα με εμφανίσεις τύπου σταρ του Χόλυγουντ και με βαρύγδουπα «ανθρωπιστικά» τσιτάτα, βοηθούν στον να πέσουν οι μάσκες και να γίνουν φανερά τα υποχθόνια σχέδια του Βατικανού.
Δήλωσε πρόσφατα ο κ. Μπεργκόλιο σε μήνυμά του προς τους πρόσφυγες (εννοώντας το κύμα των Μουσουλμάνων που έχουν κατακλίσει την Ευρώπη) και το καθολικό εθελοντικό ίδρυμα Astalli, το οποίο ανήκει σε Ιησουίτες κληρικούς: «Tόσες φορές δεν σας κάναμε δεκτούς! Συγχωρέστε την κλειστή και αδιάφορη συμπεριφορά των κοινωνιών μας που φοβούνται την αλλαγή ζωής και τρόπου σκέψης, η οποία απαιτείται με την παρουσία σας». «Σας μεταχειρίζονται σαν ένα βάρος, ένα πρόβλημα, ένα κόστος, ενώ είστε ένα δώρο». «Ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα που ενώνει μακρινούς λαούς, η οποία καθιστά δυνατή την συνάντηση διαφορετικών θρησκειών και πολιτισμών, ως μια οδός για να ανακαλύψουμε την κοινή μας ανθρωπιά». [1]
Θα συμφωνήσουμε ότι όντως ο παπισμός ποτέ δεν δέχτηκε άλλη θρησκεία ή λαό με ανοιχτές τις αγκάλες, αντιθέτως εφηύρε τον θεομίσητο «ιερό πόλεμο», τις σταυροφορίες με το ψευτο-χριστιανικό προσωπείο. Ταυτόχρονα καταδικάζοντας τις «κλειστές και αδιάφορες» κοινωνίες, υποθέτουμε ότι ως «αλάθητος» που είναι, τις έχει ήδη κατατάξει προορισμένες για την αιώνια απώλεια. Και όσον αφορά τον φόβο των κοινωνιών μας για αλλαγή ζωής, σκέψης κλπ εμμέσως πλην σαφώς τις καταδικάζει και ως «ισλαμοφοβικές». Αντιθέτως  υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τους μετανάστες σαν δώρο. Σε αυτό συμφωνούν και οι φανατικοί Εβραίοι που δηλώνουν ότι είναι: «Υπέροχο νέο η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη…»
Βέβαια, το συγκεκαλυμμένο αρχικό ύφος του μηνύματος του κ. Μπεργκόλιο, στο τέλος ξεσκεπάζεται. Μιλά ανοιχτά για όλη την ατζέντα που προωθείται από την Νέα Τάξη, και συγκεκριμένα προτείνει την ένωση των λαών με μία θρησκεία (δηλ. πανθρησκεία), ένα έθνος και έναν πολιτισμό υπό το πέπλο του ανθρωπισμού (δηλ. παγκοσμοιοποίηση). Ίσως σε κάποια ανυποψίαστα αυτιά όλες αυτές οι δηλώσεις να ακούγονται ως ευχάριστα νέα αλλά όταν προέρχονται από το στόμα του κ. Μπεργκόλιο οφείλουν να φιλτράρονται. Αυτό θα σας το ομολογήσουν και οι μητέρες των 9.000 δολοφονηθέντων θυμάτων του δικτατορικού καθεστώτος της Αργεντινής, με επικεφαλής τον Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα, και τον τότε συνεργάτη του, Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής πρώην Καρδινάλιο και νυν «Πάπα» Ρώμης κ. Μπεργκόλιο. [3]
Υπό αυτό το πρίσμα ίσως πιο εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει τους προφητικούς λόγους του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού: «Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού.»
για την Σύναξη Νέων Παλαιοχωρίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.