Έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης - New Planet

Header Ads

Έναρξη λειτουργίας της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης

 

Δόθηκε το “ πράσινο φως” για τη λειτουργία της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης, καθώς ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας, υπέγραψε την προκήρυξη για την εισαγωγή 40 σπουδαστών. Η Σχολή Ξεναγών Θεσσαλονίκης είναι διετούς διάρκειας και οι υποψήφιοι με ελληνική υπηκοότητα πρέπει να έχουν αποφοιτήσει αποδεδειγμένα από Ελληνικό Λύκειο ή από ελληνικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι προκηρυσσόμενες θέσεις για εισαγωγή σπουδαστών σε κάθε Σχολή, καλύπτονται σε ποσοστό 70% από αποφοίτους Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου και σε ποσοστό 30% από πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Όλοι οι υποψήφιοι, ανεξαρτήτως του τίτλου σπουδών που κατέχουν, πρέπει να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση επιπέδου Γ2/C2, τουλάχιστον μιας (πέραν της ελληνικής) ξένης γλώσσας.
«Η Θεσσαλονίκη μετά από 10 χρόνια, αποκτά και πάλι μια αναβαθμισμένη Σχολή Ξεναγών, που θα αναδείξει ικανά και εξειδικευμένα επαγγελματικά στελέχη”, δήλωσε ο κ.Κόνσολας και πρόσθεσε: “ Αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού ο στόχος μας είναι να αλλάξουμε το χάρτη της τουριστικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες».
Σημειώνεται ότι τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να υποβληθούν από την Δευτέρα 14/ 10 /2019 έως και την Παρασκευή 18/ 10 /2019 .
Ν.Καζαντζίδου
Δείτε την προκήρυξη εδώ:
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9B%CE%93%CE%9A465%CE%A7%CE%98%CE%9F-2%CE%9E%CE%9E?inline=true&fbclid=IwAR3YELH6CEJy8bX1P4Px-y3D60MBaBJTB-n1eJACFaDv67NHbZzybw_2GvE

 Επιμέλεια Αννιώ 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.