Πύρινα μέτωπα σε Ηλεία και Αρκαδία - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής - New Planet

Header Ads

Πύρινα μέτωπα σε Ηλεία και Αρκαδία - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής


Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πύρινα μέτωπα σε Ηλεία και Αρκαδία. Συγκεκριμένα πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, 22 πυροσβέστες και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος αποτελούμενο από 10 άνδρες, ενώ το έργο τους ενισχύουν δύο ελικόπτερα.
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 22 με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα με 10 πυροσβέστες και 2 Ε/Π.
See Πυροσβεστικό Σώμα's other Tweets
Πυρκαγιά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας
Επίσης, πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Ίσαρης, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες άμεσα ενισχύθηκαν και αποτελούνται από 50 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.
Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ίσαρης στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 με 16 οχήματα και 2 Ε/Π.
Ενισχύονται οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Ίσαρης στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας σε 50 πυροσβέστες, 18 οχήματα, 2 Ε/Π και 2 Α/Φ. Συνδράμουν 2 υδροφόρες Περιφέρειας και 1 μηχάνημα έργου. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 37 πυροσβέστες, 18 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος
See Πυροσβεστικό Σώμα's other Tweets


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.