Η Μ.Ξαφά επιμένει να αγνοεί την πραγματικότητα - New Planet

Header Ads

Η Μ.Ξαφά επιμένει να αγνοεί την πραγματικότητα


Η κυρία Μιράντα Ξαφά επιμένει στο αφήγημά της που λέει ότι αυξήσεις θα δίνονται μόνο αν η οικονομία το επιτρέπει. 30 χρόνια στη μισθωτή εργασία και μάλιστα στις “χρυσές εποχές” πήραμε μια φορά αύξηση!!! Καλές οι σπουδές και το βιογραφικό της κυρίας Ξαφά αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα που δεν μπορεί κατ΄ εξακολούθηση να αγνοεί…
Τι δήλωσς στον Real Fm:
«Οι παροχές που προσέφερε η κυβέρνηση βασίζονται αποκλειστικά σε μία μικροπολιτική σκοπιμότητα και δεν εντάσσονται σε καμία αναπτυξιακή στρατηγική. Ο προϋπολογισμός δεν σηκώνει αυτές τις παροχές. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θα πετύχουμε το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα και να μοιράζουμε παροχές δεξιά και αριστερά. Αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα», δήλωσε η σύμβουλος επενδύσεων και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά σημειώνοντας ότι «την ώρα που απόλυτη προτεραιότητα είναι η τόνωση της παραγωγής, είναι και η ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων.
Yποστήριξε επίσης ότι «οι μισθοί δεν αυξάνονται με κυβερνητικές αποφάσεις, αυξάνονται αν η οικονομία μπορεί να προσφέρει υψηλότερους μισθούς. Ήταν λάθος της κυβέρνησης να μην κοπούν οι υπάρχουσες συντάξεις. Είμαστε η μόνη χώρα της Ε.Ε που συνεχίζει να ξοδεύει το 17% του ΑΕΠ της σε συντάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.